Om Glenn Holvik

Glenn Holvik

Ålder: 26 år ung

Yrke: IT-tekniker

Fotbollskarriär: Hestrafors IF 1995-2009

Största merit: Ett fantastiskt volleymål mot Bollebygds IF och ett fantastiskt frisparksmål i Gothia Cup. I framtiden kommer jag ändra detta till att jag tränade Arian Kabashi under en helg.

Idol: Anders Svensson

Äter helst: Tacos

Övrigt: Jag har bloggat hos Aftonbladet, Nyheter24 och Guliganerna om IF Elfsborg. Jag har också varit med och producerat Guliganernas medlemstidning Gula Sidorna.

Jag har varit ordförande i både Hestrafors IF och Guliganerna.

Just nu är jag förtroendevald i Svenska Fotbollssupporterunionen.

Om hemsidan:

Nummer8.se är en sida om IF Elfsborg. Denna hemsidan är ett roligt projekt som jag vill ta mig an under 2018. Jag tycker det är roligt att skriva men jag är en lekman. Jag försöker så gott jag kan och gör det mycket för min egen skull. Jag gör det också för att många av mina vänner irriterar sig på att det finns färre texter och podcasts om IF Elfsborg.

Jag sköter hemsidan helt ideellt och har inget vinstintresse. Jag gör det för jag älskar IF Elfsborg.

Hemsidan är döpt efter tröjnumret som har blivit symboliskt i IF Elfsborg. Anders Svensson, Stefan Andreasson och Samuel Holmén är alla tre profiler jag uppskattar.

Nyheter – Ibland läggs det kanske upp några nyheter på hemsidan. Men jag har sällan som ambition att vara först, för det har jag inte tid med.

Intervjuer – När det händer aktuella saker så kan jag intervjua personer

Längre texter – Här kommer jag grotta ned mig i ämnen där jag själv vill veta mer. Detta tycker jag är väldigt roligt. Målet är en längre text per månad.

Matchtexter – Här kommer jag skriva inför matcher. Det kommer gälla både a-lagsmatcher och ungdomsmatcher. Ibland kanske jag missar någon match.

Krönikor – Ibland kommer jag vilja hissa och dissa saker. Då kan det dyka upp krönikor på denna hemsidan.