Grekiska tidningen Sporttime skriver idag att AEK Aten är i pole position för att skriva avtal med Sebastian Holmén vars kontrakt med Dinamo Moskva går ut i slutet av juni. Sebastian skulle i sådana fall bli lagkompis med Niklas Hult. AEK Atens ägare har jagat flera svenskar genom åren och verkar ha ett gott öga till just svenska spelare. Även Bröndby-supportrar har skrivit om att intresse finns för Sebastian.

En annan spelare vars avtal går ut är Marcus Rohdén som bekräftat i Tuttomercatoweb att han lämnar Crotone efter säsong som har varit dålig för både laget och honom. Enligt uppgifter har Rohdén nu bytt agent och har Hasan Cetinkaya. Önskemålet för Rohdén verkar vara att hamna i Serie A. Cetinkayas spelare brukar historiskt hamna i Turkiet.

Engelska Yorkshire Evening Post skriver idag om att IF Elfsborg vill slutföra en affär med Pawel Cibicki. Något som har fått flera engelska twitterkonton att rapportera att Cibicki är klar för Elfsborg. Men Yorkshire Evening Post refererar bara till gamla citat ifrån Stefan Andreasson i svenska tidningar.

Kommentera

kommentarer