Sedan nummer8.se senast skrev om Ricky Yarsuvat skapades det ett stort intresse kring skyttekungen. Flera Elfsborgssupportrar har hört av sig till mig och Stefan Andreasson då det är en spelare som engagerar i Elfsborgsled. Att vi får se Ricky i Elfsborg verkar dock inte vara aktuellt, speciellt inte efter Viktor Prodell nobbade Odd.

– Jag har fortfarande inte pratat med Elfsborg, det har inte varit något snack alls, berättar Ricky.

Ricky Yarsuvat själv har inte hört något ifrån Elfsborg, men intresset har ökat för honom. En League One-klubb ifrån England har anmält sitt intresse för den heta skyttekungen.

– Jag har fått ett förslag ifrån ett League One-lag. Jag kanske åker dit och träffar laget, men jag har inte bestämt mig för att åka än. Mitt mål har varit att göra det bra i Allsvenskan, berättar Ricky.

Ricky är däremot tacksam för de Elfsborgssupportrar som engagerar sig i honom.

– Tack alla supportrar för allt ni gör, det värmer i mitt hjärta, hälsar Ricky alla gulsvarta supportrar.

I ÖIS-led har det också börjat att snackas om Ricky då de är på jakt efter en ny forward. Men där verkar det vara Viktor Sköld som är prio ett för det rödblåa laget. ÖIS ska enligt twitterkontot Sambadefensiv ha kontaktat Ricky.

IF Elfsborg har många forwards och det har snarare handlat om vi ska tappa forwards innan säsongen drar igång, då Prodell nyligen var på väg till Odd i Norge. Jag kontaktade Stefan Andreasson för att höra hans syn på Ricky. Stefan svarade kort.

– Vi har sju forwards.

Kommentera

kommentarer