Årets första träning är avklarad. Likt förra året var det en positiv tillställning där alla såg framåt och var glada. Här kommer några notiser ifrån träningen.

– Christopher McVey var tillbaka och tränade för fullt efter fjolårets tuffa skada.

– Per Frick hade tillbringat vinterledigheten hemma i Kil i Värmland.

– Norrby tränade innan Elfsborg gick på planen. En viss Fredrik Berglund hade svårt att veta vart han skulle vara.

– Vice ordförande Mats Karlsson och klubbchef Stefan Andreasson hade båda sett Netflix-serien Sunderland til’ I die. Det är mycket igenkänning för många gulsvarta supportrar efter fjolåret när man ser serien. Se den om ni inte har gjort det.

– Ingen Pawel Cibicki fanns på plats. Men det är han kanske på träningslägret i USA? Undertecknad har fått höra att Pawel är klar och presenteras inom kort på lån. Erdal Rakip ska dock ha nobbat utlåning till Elfsborg enligt rykten.

– Den nya målvaktstränaren Linus Eriksson körde sin första träning. Enbart Linus och Rami Kaib tränade i kortbyxor. Kinna-sonen Eriksson hade stor del av familjen på plats.

– Jimmy Thelin var glad och skämtsam innan träning. Det är en man som lever fotboll 24/7 och nu har han också en spanjor, portugis och en Kinna-bo vid sin sida som sägs vara lika inbitna. Den nya ledarstaben ser intressant ut. Men det gör å andra sidan allt vid den här tiden.

– Portugisen Nuno de Almeida fick ett samtal med guliganen Håkan Käck. Guliganen hade ett stort budskap som Nuno tog till sig. Matcherna mot Blåvitt är viktigast.

Kommentera

kommentarer