Patrick Mörk är en välkänd svensk agent som bland annat är känd för att ha hittat och hjälpt Mohammed Bangura att bli en stor spelare. Han har också spelare som Viktor Claesson, Oscar Hiljemark och Marcus Rohdén i sitt spelarstall. I senaste podden av Tutto Balutto pratar han om sin chefsscout Tonny Westring, som rankar 15-årige Elfsborgaren Otto Vallentin som den största talangen i Sverige just nu.

– En spelare som vi har pratat mycket om i två års tid är Otto Vallentin. Han hittade Tonny när han var 12-13 år. Tonny säger att han kommer gå hela vägen. Det är den bästa Tonny har hittat hittills, berättar Mörk i Tutto Balutto.

– Det är ju ingen garanti för något. Det är ju killen som ska spela och vi kan tycka vad vi vill, men han har ju varit hos Manchester City, Manchester United och massa möjliga klubbar, men han valde Elfsborg, berättar Mörk i Tutto Balutto.

– Elfsborg är bra på att ta hand om unga spelare, men de är måna om att spelare får gå den långa vägen, vilket man fick se i exempelvis Oscar Hiljemark, säger Mörk i Tutto Balutto.

Läs här om när Otto skrev på för Elfsborg.

Kommentera

kommentarer