Födelsedagen i år slutade inte riktigt som Per Frick hade hoppats. I matchen mot Sundsvall gjorde han mål, men tvingades lämna planen med en skada. Mot Kalmar var han tillbaka på planen.
– Jag kanske var lite för taggad, säger Per Frick.

KALMAR. Frickadona har under sin tid i Elfsborg blivit en stor publikfavorit. Trots att han missat flera matcher på grund av skadan hörs hans ramsa på läktaren. Under matchen mot Kalmar var han äntligen tillbaka i den gulsvarta tröjan.
– Nu är jag tillbaka och är avstängd nästa match och sen är det semester så det är ju skitkul. Jättekul att få spela tjugo minuter till den här våren, säger Per Frick.

– Nej, men det är väl som vanligt när man varit skadad så blir man taggad och får hoppa in. Det är klart att det är inspirerande och få hoppa in i ett 0-0-läge mot Kalmar borta, och man sett att det inte är särskilt många chanser, mycket kamp, gräs och allt sånt. Så jag var minst sagt sugen. Jag kanske var lite för taggad.

Frick kommer dock att behöva vänta ett tag till på nästa chans till spel efter att ha dragit på sig en varning under matchen mot Kalmar.
– Tyvärr fick jag en billig varning och är avstängd nästa match, säger Per Frick.

– Om man inte kan överklaga varningar så är jag avstängd nästa match. Jag vet inte hur det fungerar, men jag hade gärna gjort det.

Trots den kommande avstängningen är han ändå taggad och fortfarande mycket spelsugen.
– Redan när jag fick skadan så började jag blicka fram mot hösten och perioden efter uppehållet. Så nu ska jag försöka vara redo och bidra med mycket till Elfsborg resterande perioden av året.

Det är just nu hård konkurrens kring anfallsplatserna i Elfsborg. Spelare som Cibicki, Levi och Hümmet slåss alla om en plats i startelvan. Nu när Per är tillbaka efter skadan blir konkurrensen ännu hårdare
– Det är så det ska vara i Elfsborg tycker jag. Sen har vi väldigt många olika spelartyper och spelstilar många av oss. Det är bara upp till Jimmy och välja, beroende på matcher, säger Per Frick. 

– Jag kommer alltid att ge mitt max, så får man se om han tycker att min spelstil passar för de kommande matcherna, eller om det är någon annan. Det är inte mer än så.

Kommentera

kommentarer